Luxe leren tassen voor dames en heren: Tuscany Bags

Luxe leren tassen voor dames en heren: Tuscany Bags
Hoe leren tassen schoon te maken?
De basisregels voor het schoonmaken van je leren tas. Vlekken op Leren tassen zijn vrij moeilijk te verwijderen, omdat leer, dat kwetsbaarder is, niet kan worden behandeld als synthetische materialen. Wees voorzichtig bij het gebruik van huishoudelijke chemicaliën om een ​​leren tas schoon te maken, omdat deze de leren tas kunnen beschadigen. Het is het beste om tasspecifieke producten te gebruiken of je te concentreren op natuurlijke producten.
Drie basisregels: Behandel een lichte huid en een donkere huid niet op dezelfde manier. Gebruik nooit reinigingswater tassen of andere lederen producten, zeker niet voor suède tassen. Dit is een risico bij het creëren van een aura van een andere kleur die moeilijk te verbergen is.
Controleer voordat u aan de te verwijderen vlek gaat werken in een hoekje of onzichtbare plaats. De ideale plekken voor inspectie zijn de achterkant van de tas of de achterkant van de flap (klap). Laten we nu eens kijken welke materialen je moet gebruiken om vuil of vlekken van je leren tassen te verwijderen.
Crèmes en industriële producten, de ideale oplossing:
Specifieke producten die op de markt verkrijgbaar zijn; Meestal zijn dit reinigingscrèmes of sponzen. Voor reinigingscrème: Giet een paar druppels van het product op een droge doek of wattenstaafje; Wrijf zachtjes en homogeen over het te reinigen gebied en veeg het vervolgens met een andere droge doek af om het te drogen.
Sinaasappelschil om de glans van de tas te verminderen Als je een glanzende leren tas hebt die zijn glans heeft verloren of je wilt hem gewoon nieuw leven inblazen, gebruik dan gewoon de binnenkant van de sinaasappelschil. Neem wat schraapsel, maak het grondig schoon en wrijf het vervolgens gelijkmatig over de leren tas. In korte tijd zal de tas weer zijn oorspronkelijke glans terugzien.
Voor een lichtgekleurde leren tas scheidt u het eiwit van de dooier. Doe het eiwit in een kom en meng het met een garde alsof je het tot een stijf schuim gaat kloppen., Week de huidzak gelijkmatig in de room om sporen na te laten. Als de hele huidzak bedekt is met eiwit, leg hem dan in de open lucht te drogen. Wanneer het volledig droog is, veegt u het af met een droge microvezeldoek.